Idé till verklighet

Jag satt och tänkte häromdagen på olika sätt att effektivisera och förenkla vardagen för gemene man. Vi lever ändå i en alltmer digitaliserad värld där ineffektiva och krångliga tillvägagångssätt snabbt utkonkurreras av ny och snabb teknologi.

Funderingarna gick utifrån mitt perspektiv på min vardag och huruvida jag kan förenkla den. Allt från hobbies till vardagssysslor såsom tandborstning och matlagning – jag ville förenkla min vardag på micronivå. Bland allt mitt grubblande kom jag att tänka på förra veckan då jag skulle till frisören. Jag minns hur otroligt krångligt det var. Från bokningen till tiden och påminnelserna, ett otroligt ansträngande och en mängd förlorad tid för att få en tid hos min stylist.

Jag tänkte kort på hur man skulle kunna förenkla bokningar hos frisörsalonger och spara dit på det, jag besöker trots allt dem regelbundet. Inte har jag tålamodet för att utså sådant bök varje gång. Jag satte mig därefter på min soffa med laptopen i knät och sökte på internet för att se ifall det fanns ett smidigt bokningssystem för frisörer någonstans. Till min (inte jättestora) förvåning hittade jag det! Ett bokningssystem för frisörer, som erbjuder väldigt enkla och snabba digitala tillvägagångssätt för att boka. Inga fler jobbiga telefonväntetider eller misskomunikationer, nu finns allt i en app och appen är till lika stor hjälp för kunder såsom salongen själv. Tack Wavy!

Lämna en kommentar